STIJL DUTCH FURNITURE

Wat is STIJL?

STIJL dutch furnuture maakt unieke maatwerk kasten, meubels en industriële deuren met een luxe uitstraling. Deze maken wij voor consumenten met eigen wensen. Dat wil zeggen: mensen die oog hebben voor kwaliteit, voor design en die daar ook iets voor over hebben. Wij belonen je huis met pure & hoog kwalitatieve producten waar je nog jaren plezier van hebt.

  • 100% maatwerk
  • Van Nederlandse bodem
  • Vakmanschap
  • Uniek, luxe & functioneel
  • 20 jaar garantie
STIJL dutch furniture hangmeubels kashmir en eiken antraciet

Voor wie is STIJL?

STIJL is bedoeld voor consumenten die het huis mooi willen maken en hiervoor een totaal advies van een expert willen, zodat het totale plaatje in huis klopt. Ze vinden het belangrijk dat het goed gebeurd en laten het daarom liever over aan een professional over.

Met STIJL dutch furniture kopen ze niet zomaar een kast, meubel of industriële deur, maar een bijzonder en tijdloos exemplaar.

Dealer worden? Klik hier.

Scandinavisch wandmeubel

Waar komt STIJL vandaan?

STIJL is een merk van Deli Home. Deli Home is actief in de productgroepen hout, deuren, vloer & trap, opbergen en horren. Bij Deli Home zijn wij ervan overtuigd dat het gebruik van maatwerk woonproducten, speciaal geproduceerd voor de ruimte waarin ze worden gebruikt, de beste manier is om een woning te verbeteren en persoonlijk te maken. Wij vinden waardecreatie, duurzaamheid en kwaliteit het belangrijkst als het gaat om productontwikkeling. We hebben eigen productiefaciliteiten, zijn bronleverancier en hebben een sterke internationale positie. Begin 2022 is STIJL dutch furniture in Nederland geïntroduceerd. De meubelen van STIJL worden allemaal geproduceerd in Gorinchem, Nederland.

Dealer worden? Klik hier.

STIJL dutch furniture Scandinavische hal

Waarom STIJL?

Wij zijn een puur Nederlands merk en professionele meubelmakers van huis uit. Wij bieden de consument luxe kasten, meubels en industriële deuren op maat die uniek zijn en aansluiten op persoonlijke smaak.

Wij inspireren met veel beeld en weinig tekst. Beeld straalt luxe uit en biedt inspiratie. Wij vinden persoonlijke wensen en behoefte belangrijk, dit lossen wij op met 100% maatwerk.

STIJL dutch furniture Klassiek TV Meubel

Interesse?

Onze dealers staan centraal. We bieden hen veel inspiratie (door website, folder, inspiratieboek, banners), een goedwerkende online designer/configurator, mooie showroom opstelling en daarnaast genereren we leads voor hen middels locale online campagnes.

Hebben we jouw interesse gewekt? We beantwoorden graag al je vragen en vertellen je graag meer over STIJL. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.