Kast op maat

Kasten op maat

Een kast is meer dan een opbergruimte. Het is een onderdeel van het interieur. Een goede kast sluit naadloos aan op jouw woonstijl en de ruimte in de kamer. Bij STIJL dutch furniture geloven wij dan ook volledig in maatwerk voor iedere kast. Bij ons geen standaard designs of afmetingen maar een kast die volledig op maat wordt gemaakt voor jou en jouw interieur. Met onze unieke maatwerkoplossingen realiseren we een kast die het karakter van jouw interieur ademt. Ontwerp jouw eigen kast op maat met STIJL.

Jouw kast op maat ontwerpen samen met een dealer

Samen met één van onze dealers ontwerp jij jouw kast op maat helemaal zelf. Een bijzonder gevormde ruimte, of een kleine ruimte waarin iedere vierkante centimeter waardevol is: met ons maatwerk concept is voor iedere situatie een oplossing mogelijk. Samen met de dealer ontwerp je een kast die perfect bij jouw woonstijl past. Gebruik verschillende materialen, kleuren en vormen om van jouw kast een echte eyecatcher te maken. Een Scandinavische kast op maat of toch liever een kast met moderne uitstraling? Jij bepaalt het zelf met behulp van één van onze dealers.

Vind een dealer bij jou in de buurt

Jouw design, onze zorg

Bij het ontwerpen van jouw maatwerk kast krijg je alle vrijheid om te experimenteren met de ideeën die je in je hoofd hebt, onze dealers staan hierbij centraal. Samen met hen draai jij aan de knoppen van onze online configurator. Samen bepaal je tot op de millimeter nauwkeurig hoe jouw kast eruit komt te zien.
Onze vakmensen zorgen ervoor dat jouw design werkelijkheid wordt. Dankzij de productie op Nederlandse bodem kunnen wij de kwaliteit waarborgen en ben jij verzekerd van een unieke kast van de hoogste kwaliteit.

Laat je inspireren en kies jouw STIJL

Op onze website vind je diverse designs voor een STIJL kast. Laat je inspireren door deze ontwerpen en ga vervolgens zelf aan de slag met jouw eigen kast. Helemaal tevreden met je ontwerp? Je configureert en bestelt de kast bij een interieurwinkel bij jou in de buurt. Hier wordt jouw ontwerp nagelopen en kun je eventueel nog extra details aan jouw kast toevoegen.

STIJL dutch furniture hangmeubel indigo blauw

Meer weten over onze bijzondere maatwerk kasten?

Zoek een dealer bij je in de buurt en ontwerp samen een bijzonder en uniek exemplaar.

Kies productgroep:

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een kast van STIJL dutch furniture?

Het bestellen van een kast op maat is heel eenvoudig. Ontwerp eerst de kast van je dromen in onze configurator. Doorloop de stappen en vraag een offerte aan. Deze ontvang je direct van ons via de mail. Ga langs bij een verkooppunt bij jou in de buurt. Aan de hand van jouw offertenummer kunnen de medewerkers jouw ontwerp opzoeken. Samen lopen jullie het ontwerp door en plaatsen, indien gewenst, de bestelling. De winkel waar je bestelt houdt jou op de hoogte van de bestelling.

Zijn er aanpassingen mogelijk na het ontwerpen via de configurator?

De online configurator van STIJL is zo ontwikkeld dat jij jouw kast tot op de millimeter nauwkeurig op maat kunt samenstellen. Het is echter onmogelijk om rekening te houden met ieder detail en alle verschillende wensen die er zijn. Het blijft immers maatwerk. Bij de dealer is het mogelijk om het design van jouw kast nog bij te schaven en extra aanpassingen te laten doen die niet mogelijk zijn in de configurator.

Hoe kan ik mijn kast op maat echt uniek maken?

STIJL gelooft in unieke maatwerkoplossingen. Jouw kast moet niet alleen fysiek in de ruimte passen, het design en de praktische waarde zijn volledig afgestemd op jouw behoeften en op het interieur. Door formaat, kleuren, materialen, vormen en accessoires te combineren ontwerp je een echt unieke kast.