Industriële deur 1

Industriële deur

Industriële deuren zijn dé trend van dit moment. Ze sluiten naadloos aan bij de industriële interieurstijl. Deze woonstijl kenmerkt zich door de robuuste materialen, een minimalistische uitstraling en neutrale kleuren zoals wit, zwart en grijs. De industriële binnendeuren van STIJL worden altijd op maat gemaakt, voor jou. Met ruime keuze uit deuren, designs en indelingen.  

Industriële deuren zijn 100% op maat

Onze industriële deuren maken we van metaal. Zo komt de deur aan zijn robuuste look. Met een industriële deur maak je een ruimte optisch groter. Zeker als je de deur van vloer tot plafond laat doorlopen. Een glazen deur maakt van twee aparte ruimtes één geheel. Met onze online designtool heb jij alle touwtjes in handen. Of je nu op zoek bent naar een industriële schuifdeur, draaideur, taatsdeur, metalen wand of unieke hoekopstelling; in de configurator is alles mogelijk. Jij bent de ontwerper, wij maken waar jij van droomt.

Experimenteer met verschillende kleuren, opstellingen en materialen totdat je jouw STIJL hebt gevonden.

Vind een dealer bij jou in de buurt

Industriële deur

Trendy en stijlvol

STIJL maakt graag van al jouw woonwensen werkelijkheid. Daarom heb jij bij het ontwerpen van je industriële deur op maat alle vrijheid om te experimenteren met verschillende deuren, kleuren, grepen en accessoires. Elke aanpassing aan je ontwerp zie je terug in een 3D-tekening. Jij bent volledig in controle en kan aanpassingen tot op de millimeter nauwkeurig doorvoeren. Als merk van Nederlandse bodem kun je rekenen op hoge kwaliteit. Wij werken  uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen met extra aandacht voor vorm en functionaliteit. Kies je voor STIJL, dan ben je verzekerd van een passende oplossing die perfect aansluit bij jouw behoeftes en wensen. 

Kenmerken van een industriële deur

  • Maakt een ruimte optisch groter
  • Meer licht in huis
  • Een echte eyecatcher
  • Past in allerlei woonstijlen; dus ook in een landelijk of klassiek interieur
Kast op maat 4

Industriële binnendeur met minimalistisch design

Ons assortiment industriële deuren bestaat uit binnendeuren en scheidingswanden. Om jouw deur de karakteristieke industriële uitstraling te geven, kies je voor een minimalistisch design met glazen wanden. Je hebt keuze uit vier kleuren glas en de deur is uitvoerbaar in wit, zwart en brons. Werk de deur af met bijpassend deurbeslag zoals bijvoorbeeld grote, langwerpige deurgrepen om het plaatje compleet te maken. De soorten industriële binnendeuren die je bij ons ontwerpt zijn:

  •         Stalen deuren; denk aan draaideuren, schuifdeuren en taatsdeuren
  •         Stalen scheidingswanden; ideaal om een grote ruimte op te delen in aparte ruimtes
  •         Hoekopstelling; ideaal om je hal bij je keuken of woonkamer te betrekken

Het bijzondere aan taatsdeuren is dat deze zowel naar binnen als naar buiten draaien. Het systeem is volledig onzichtbaar verwerkt in de deur en wordt bevestigd op de vloer tot aan het plafond. Een kozijn is hierdoor niet noodzakelijk.

 

Verbind ruimtes in huis met elkaar

Jouw industriële binnendeur op maat verbindt verschillende ruimtes met elkaar. Dit maakt het knus en gezellig, maar toch licht en ruimtelijk. Deel je grote woonkamer op in een woon- en werkkamer met een deur of wand voor meer sfeer. Of maak je hal juist meer onderdeel van je sfeervolle woonkamer door een glazen industriële binnendeur samen te stellen. Op onze website kom je voldoende inspiratie voor industriële deuren en wanden tegen. Kijk rustig rond en laat je inspireren! Ga vervolgens zelf aan de slag in de designtool. Tevreden? Plaats je bestelling bij een van onze partners. Dit zijn interieurspeciaalzaken bij jou in de buurt. Samen bekijk je nogmaals de 3D tekening en plaats je de bestelling.

Zie je het inmeten en monteren zelf niet zitten? Geen probleem, veel van onze partners bieden een eigen inmeet- en montageservice aan waarmee ze jou graag ontzorgen.

Productie in eigen fabriek

Je deur wordt in onze eigen fabriek op maat gemaakt. Onze vakmensen zorgen ervoor dat jouw design werkelijkheid wordt. Dankzij de productie op Nederlandse bodem kunnen wij de hoge kwaliteit waarborgen en ben jij verzekerd van een unieke deur van de hoogste kwaliteit.

Begin aan jouw droomontwerp

Een industriële deur past in ieder huis. Robuust en stoer in een strakke en moderne inrichting, of creëer in een klassiek of landelijk interieur een mooi en stijlvol contrast. Maak met een industriële deur van STIJL de ruimte optisch groter. En geef de kamer meteen meer licht. De mogelijkheden zijn groot. Ga naar de dichtstbijzijnde STIJL-dealer en vraag ernaar.

Zoek een dealer bij je in de buurt en ontwerp samen een bijzonder en uniek exemplaar.

Kies productgroep:

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze maatwerk industriële deuren? We hebben een aantal van onze veelgestelde vragen en antwoorden hieronder op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op of stap binnen bij een verkooppunt bij jou in de buurt en laat je adviseren door een van de medewerkers.

Wat kost een industriële deur? 

De kosten van een industriële deur van STIJL zijn afhankelijk van je wensen en budget. Omdat het gaat om maatwerk is het lastig in te schatten wat de totale kosten zullen zijn. Deze kosten zullen per persoon verschillen, omdat smaken en wensen verschillen. Om een goed beeld te krijgen van de kosten adviseren we om in gesprek te gaan met een van onze dealers en de mogelijkheden te bespreken.

Hoe maak ik een industriële deur op maat? 

Je maakt jouw industriële deur op maat met behulp van onze online configurator. Een tool waarin al onze kennis en ervaring op het gebied van maatwerk meubilair is gebundeld. Aan alles is gedacht. Het enige wat jij hoeft te doen is de stappen te doorlopen en zo stapsgewijs werken naar jouw droomdeur. Je hebt volop keuze uit materialen, designs, grepen en afwerkingen. Experimenteer met de verschillende indelingen totdat je jouw STIJL hebt gevonden. Neem je ontwerp mee naar een van onze verkooppunten en plaats samen je bestelling.

Zijn jullie industriële deuren met of zonder kozijn? 

Onze taatsdeuren worden van vloer tot plafond bevestigd met een pivotica taatsscharnier waardoor de deur beide kanten kan openen. Een schuifdeur schuift over een rails welke we boven de deuropening bevestigen, ook hier is dus geen kozijn nodig. Wil je een draaideur laten plaatsen, dan wordt deze geleverd inclusief metalen kozijn op maat. Zo weet je zeker dat de industriële deur perfect past in het kozijn.

In wat voor interieur past een industriële binnendeur?

Wie dacht dat industriële deuren uitsluitend geschikt waren voor moderne of industriële woonstijlen heeft het mis. Juist in landelijke of zelfs klassieke interieurs voegt een industriële binnendeur een bijzondere twist toe. Een eyecatcher die zorgt voor meer licht en een verbinding tussen de verschillende woongedeeltes in huis.