STIJL hangmeubels

Meubels op maat

Jouw interieur, jouw meubels. Laat je inspireren door de mogelijkheden en ontwerp je eigen meubels met STIJL. Zeg gedag tegen standaard meubels en creëer een sfeer waar jij energie van krijgt. Met unieke maatwerkoplossingen haal jij het maximale uit de beschikbare ruimte, zowel praktisch als esthetisch. Onze maatwerk meubels van Nederlandse bodem zijn met diverse woonstijlen te combineren. STIJL dutch furniture past dan ook perfect in jouw huis.
Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze door middel van onze gratis stalenservice. Zo kun je jouw favoriete decors thuis bekijken en ervaren hoe het staat binnen je interieur.

Je eigen meubels op maat ontwerpen en bestellen

Ontwerp jouw eigen meubels op maat samen met onze dealers via de online configurator van STIJL. Stel een tv-kast, dressoir of garderobekast tot op de millimeter nauwkeurig samen in de stijl die bij jou en jouw interieur past. Varieer met materialen, kleuren en vormen en kom met een doordacht ontwerp dat perfect aansluit bij jouw behoeften en de beschikbare ruimte. Meer opslagruimte of juist een meubel om jouw mooiste bezittingen te laten stralen? Vorm en functie gaan hand in hand.

Vind een dealer bij jou in de buurt

Meubel op maat

Voorkom keuzestress met onze gratis stalenservice

Neem je tijd om het juiste meubel op maat te laten maken.
Wij begrijpen dat het prettig is om thuis in alle rust je decor te bekijken, voelen en eventueel te vergelijken. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze door middel van onze gratis stalenservice. Zo kun je jouw favoriete decor thuis bekijken en ervaren hoe het staat binnen je interieur. Je kunt maximaal 4 stalen aanvragen.
Ga naar onze stalenservice en bekijk welke stalen je thuis wilt ontvangen. Klik vervolgens door naar het aanvraagformulier en selecteer de gewenste stalen. Vul je persoonlijke gegevens in en laat de stalen binnen 1-2 werkdagen gratis bij je thuis bezorgen.

Vraag gratis stalen aan

Laat je inspireren en creëer jouw perfecte meubel op maat

Laat je inspireren door de prachtige meubels op maat die je op onze website vindt. Download ons inspiratieboek voor nog meer unieke ideeën en woonstijlen. Weet je precies wat jij zoekt en is het tijd om jouw creativiteit om te zetten in een concreet ontwerp? Ga aan de slag met onze configurator en breng jouw meubilair tot leven met kleuren, vormen en accessoires.

STIJL dutch furniture Natuurlijk Woonkamer      STIJL dutch furniture scandinavische woonkamer

Meer weten over de maatwerk meubels van STIJL?

Zoek een dealer bij je in de buurt en ontwerp een bijzonder en uniek exemplaar.

Kies productgroep:

Meer weten over de maatwerk meubels van STIJL?

Hoe kan ik een STIJL dutch furniture meubel bestellen?

Ontwerp jouw meubels in onze online configurator. Helemaal tevreden met het design en heb je alle afmetingen gedubbelcheckt? Print jouw offerte en neem deze mee naar een verkooppunt bij jou in de buurt om het ontwerp definitief te maken. De medewerkers lopen je offerte na en kunnen extra accessoires en ideeën aan je ontwerp toevoegen. Je bestelling wordt afgehandeld in de winkel.

Waar worden de meubels van STIJL gemaakt?

Wij maken onze meubels op Nederlandse bodem in de STIJL-fabriek in Gorinchem. Hier werken onze vakmensen uit de regio met materialen uit de regio. De ideale combinatie voor maatwerk meubilair met een kenmerkende stijl.

Welk meubilair behoort tot de collectie van STIJL?

STIJL staat voor maatwerkoplossingen die aansluiten op jouw wensen en behoeften. De vraag is niet wat wij voor jou kúnnen maken, maar mógen maken. We zetten graag onze vakspecialisten aan het werk om het meubilair van jouw dromen te realiseren. Voor ons is niks te gek. Onze collectie bestaat onder andere uit inloopkasten, garderobekasten, tv-meubels, dressoirs en geïntegreerde opberg- en werkruimtes.