STIJL Industriële schuifdeur zwart_Rechts open

Deuren op maat

Deuren geven karakter aan elk type interieur. Ze zorgen voor meer karakter en een eigen uitstraling. Bovendien hebben onze deuren de kracht om jouw ruimte optisch groter te maken. Jouw karakter en die van je interieur zijn uniek. Net zoals de deuren van STIJL dutch furniture. Wij vertalen jouw wensen naar een unieke deur op maat. Geen kant-en-klare oplossingen, maar hoogwaardig, strak design die prachtig met andere materialen te combineren zijn. Wat je stijl, smaak of budget ook is: je woont mooier met STIJL.

Bestel bij een dealer jouw binnendeur op maat

Met onze deuren op maat helpen wij jou graag jouw woonwensen werkelijkheid te laten worden. Samen met een dealer stel jij je eigen deur samen in onze configurator. In onze collectie deurmodellen vind je binnendeuren, deuren voor garderobekasten of schuifdeurkasten met een strakke look en feel. Stalen, metalen of aluminium deuren op maat die prachtig tot hun recht komen in vele interieurstijlen. Dus niet alleen voor moderne of Scandinavische stijlen zijn onze deuren op maat geschikt. Een industriële deur kan ook in een klassiek of landelijk interieur ook voor een verrassende twist zorgen. Jouw doordachte ontwerp en oog voor detail van de dealer zorgt voor een gouden combinatie. Al je wensen worden zorgvuldig verwerkt door echte vakmensen.

 

STIJL dutch furniture maatwerk deuren

Trendy en stijlvol

STIJL maakt graag van al jouw woonwensen werkelijkheid. Daarom heb jij bij het ontwerpen van je industriële deur op maat alle vrijheid om te experimenteren met verschillende deuren, kleuren, grepen en accessoires. Elke aanpassing aan je ontwerp zie je terug in een 3D-tekening. Jij bent volledig in controle en kan aanpassingen tot op de millimeter nauwkeurig doorvoeren. Als merk van Nederlandse bodem kun je rekenen op hoge kwaliteit. Wij werken  uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen met extra aandacht voor vorm en functionaliteit. Kies je voor STIJL, dan ben je verzekerd van een passende oplossing die perfect aansluit bij jouw behoeftes en wensen. 

Laat je inspireren en ga aan de slag met onze configurator

STIJL legt graag de basis voor een unieke deur met een luxe uitstraling. Binnen de configurator zijn de mogelijkheden haast eindeloos. Jij hebt tenslotte de touwtjes in handen. Ontwerp jouw maatwerk deur en bezoek een STIJL-verkooppunt om jouw bestelling te plaatsen. Je bestelt de deur bij een interieurwinkel bij jou in de buurt.

STIJL deuren

Meer weten over onze bijzondere maatwerk kasten?

Zoek een dealer bij je in de buurt en ontwerp samen een bijzonder en uniek exemplaar.

Kies productgroep:

Meer ontdekken over onze deuren op maat?

Kan ik een binnendeur op maat laten maken?

Bij STIJL leveren we maatwerk. Het is dus zeker mogelijk om een binnendeur op maat te laten maken. Onze vakmensen hebben oog voor detail en werken zeer nauwkeurig. Sterker nog: wij werken tot op de millimeter nauwkeurig zodat jij er zeker van bent dat jouw deur naadloos aansluit bij de rest van de woning.

Wat zijn de kosten van een deur op maat?

Het totale kostenplaatje is afhankelijk van verschillende factoren, denk aan het aantal deuren, de afmetingen, de materiaal-, kleur-, en afwerkingsopties. Binnen de configurator is het mogelijk om stap voor stap jouw deur op maat samen te stellen. De totale prijs wordt bepaald op basis van de geselecteerde opties. Daarnaast is het ook mogelijk om je ontwerp wat bij te schaven en uit te breiden met extra opties bij onze dealer.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een maatwerk deur?

Bij het samenstellen van jouw maatwerk deur zijn er veel keuzes die je moet maken. Van de uitstraling van de deur tot aan de afmetingen en de positie van de handgrepen, allemaal even belangrijk. Maar maak je geen zorgen, alle benodigde informatie is gebundeld in de configurator. We proberen het ontwerpen van jouw droomdeur zo makkelijk mogelijk te maken. Neem je tijd om alle stappen te doorlopen en je bent zover. Meer hoef jij niet te doen. Onze vakmensen maken jouw keurig op maat.