Garderobekast op maat

Garderobekast op maat

Ontdek de veelzijdigheid van maatwerk met STIJL, jouw Nederlandse expert in het creëren van de perfecte meubels op maat. Wij ontwerpen jouw garderobekast voor de hal, schuifdeuren op maat, of een kledingkast die perfect in je ruimte past, bij STIJL hebben we de oplossing.

Laat je inspireren

Laat je inspireren door onze brede selectie garderobekast ideeën, van compacte garderobekasten tot luxe varianten. Kies voor elegante schuifdeuren of praktische draaideuren en ontwerp jouw droomgarderobe met behulp van een van onze dealers. Laat je inspireren door ons inspiratieboek.

Download het inspiratieboek
Inloopkast op maat - op kleur

Waarom kiezen voor STIJL?

Elk detail van jouw op maat gemaakte garderobekast wordt afgestemd op jouw persoonlijke stijl en ruimtelijke behoeften. STIJL brengt jouw visie voor een garderobekast tot leven, volledig op basis van jouw wensen, voor optimaal woonplezier. Of je nu een garderobekast voor een smalle ruimte of slaapkamer nodig hebt, een inbouw kledingkast wilt maken of zelf een kast wilt samenstellen, STIJL staat voor je klaar.

Met STIJL koop je niet zomaar een kast, meubel of industriële deur op maat maar een bijzonder en tijdloos exemplaar.  Geheel zelf ontworpen!

Jouw garderobekast, jouw STIJL

Bij STIJL koop je niet zomaar een garderobekast op maat, maar een bijzonder en tijdloos exemplaar, volledig door jou ontworpen. Wij begrijpen het belang van jouw garderobekast en streven ernaar om aan al je wensen te voldoen. Samenwerken met een STIJL-expert betekent dat elk aspect van jouw garderobekast wordt overwogen, zodat jouw inrichting niet alleen functioneel is, maar ook jouw unieke smaak en persoonlijkheid weerspiegelt, waardoor jouw huis verandert in een thuis.

Home 1

Voor elke wens een oplossing

Op onze website bieden we je inspiratie voor mooie moderne garderobekasten. Laat je gerust inspireren door onze designs en ga vervolgens zelf aan de slag in de configurator. De uiteindelijke bestelling plaats je bij een van onze partners. Dit zijn interieurwinkels bij jou in de buurt. Bezoek een van de verkooppunten. Samen bekijk je nogmaals de 3D tekening en plaats je de bestelling. Download ons inspiratieboek voor nog meer unieke ideeën en woonstijlen.

Zoek een dealer bij je in de buurt en ontwerp samen een bijzonder en uniek exemplaar.

Kies productgroep: