STIJL dressoir staand meubel met lades en open vakken fjord groen en zeegroen

Dressoir

Een dressoir is een praktische kast waarin je veel spullen kan opbergen. Bij STIJL ontwerp je een dressoir volledig op maat. Jij bepaalt zelf hoeveel opbergruimte je toevoegt, hoe het design eruit komt te zien, het materiaal, de kleuren en de grootte. Zeg maar dag tegen standaard en begin meteen met ontwerpen!

Dressoir kast samenstellen in onze kastendesigner

Met onze online kastendesigner stel je binnen enkele stappen het perfecte dressoir samen. Bij elke stap zie je hoe je dressoir op maat eruit ziet. Voordat je het weet staat er een uniek meubel bij jou in huis. Jouw zelf ontworpen dressoir wordt namelijk binnen enkele weken geleverd. Hetzelfde model dressoir kan je door middel van kleur- en materiaalgebruik in verschillende woonstijlen ontwerpen. Van Scandinavische dressoirs tot modern of een dressoir met klassieke uitstraling; alles is mogelijk met de online kastendesigner. Vind een STIJL die bij jou past.

Vraag gratis stalen aan
STIJL dressoir zwart

Altijd een verkooppunt bij jou in de buurt

Met onze online ontwerptool heb je alle touwtjes in handen. Alles kan en alles mag. Experimenteer en speel met verschillende opstellingen, kleuren en materialen om zo tot een dressoir te komen die perfect aansluit op je wensen en interieur. Tevreden? Bezoek dan een verkooppunt bij jou in de buurt om de bestelling te plaatsen. Deze winkel houd je op de hoogte van de status van je bestelling.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

De voordelen van een dressoir op maat

Dankzij onze maatwerkservice is er voor elke wens en iedere situatie een oplossing mogelijk. Of je nu een kleine ruimte wilt inrichten waarin iedere centimeter telt, een lastige hoek of schuine wand hebt; jij draait aan de knoppen in kastendesigner. Andere voordelen van een dressoir op maat zijn:

  •         Opbergruimte afgestemd op jouw wensen
  •         Televisie en accessoires mooi gepresenteerd
  •         Aansluitend op je interieurstijl
  •         Voor elke lastige hoek of ruimte een oplossing
  •         Op de millimeter nauwkeurig
  •         Uniek en origineel
Mat zwarte dressoir van STIJL

Extra aandacht voor vorm en design

We willen met onze maatwerkoplossingen al jouw woonwensen laten uitkomen. Je hebt daarom bij STIJL de vrije hand om te experimenteren met alle functies binnen de configurator. Elke aanpassing aan je ontwerp zie terug in de 3D-tekening. Tot op de millimeter is het mogelijk om aanpassingen te doen. STIJL is een merk van Nederlandse bodem. Je kunt dus rekenen op hoge kwaliteit met oog voor detail. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen die deze hoge kwaliteit kunnen garanderen. Maatwerk met extra aandacht voor vorm, design en functionaliteit.

Laat je inspireren!

STIJL legt graag de basis voor een uniek meubel met een luxe uitstraling. Binnen de configurator zijn de mogelijkheden haast eindeloos. Jij hebt tenslotte de touwtjes in handen. Ontwerp jouw maatwerk deur en bezoek een STIJL-verkooppunt om jouw bestelling te plaatsen. Je bestelt de tv meubel bij een aangesloten interieurwinkel bij jou in de buurt.

Zoek een dealer bij je in de buurt en ontwerp een bijzonder en uniek exemplaar.

Kies productgroep:

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze producten of diensten? We hebben een aantal van onze veelgestelde vragen en antwoorden hieronder op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op of stap binnen bij een verkooppunt bij jou in de buurt en informeer naar de mogelijkheden.

Wat is een dressoir? 

Een dressoir is een kast die je tegen een muur plaatst of hangt. Dit type kast heeft dan ook een duidelijke voor- en achterkant. Vaak voorzien van schuifdeuren, maar ook klapdeuren zijn mogelijk. Een traditioneel dressoir heeft ook lades. Om je dressoir aan te kleden worden er vaak decoraties zoals een vaas met bloemen, een fotolijstje of zelfs een televisie op geplaatst. Bij moderne dressoirs zijn de deuren vaak van glas en afgewerkt met hoogglans materiaal.

Hoe groot moet een dressoir zijn? 

Er is geen vaste definitie voor de vorm en afmeting van een dressoir. Ze zijn zwevend of staand, gesloten of open, van hout of hoogglans materiaal. De grootte van een dressoir is afhankelijk van de ruimte waarin het meubel komt te staan. Als deze vrij in de ruimte komt te staan maakt de hoogte niet veel uit. Houd ook rekening met de diepte van de kast. Dit kan de loop- of zitruimte beperken. Met onze configurator stel jij je eigen dressoir op maat samen. De kast past zo perfect in elke hoek of ruimte in huis.

Hoe kies ik het perfecte dressoir?

Een keuze maken lastig? Bij STIJL is dit helemaal niet nodig. Jij stelt je eigen dressoir op maat samen in onze online tool. Draai aan de knoppen en experimenteer met de vele mogelijkheden zoals materialen, kleuren, opstellingen. Maak een dressoir dat voldoet aan al je wensen en opbergbehoeftes. Zeg dag tegen standaard en hallo tegen een uniek dressoir op maat.