Naslagwerk

TV meubel

De televisie is in veel woonkamers het centrale punt. Een plek waar mensen samenkomen om te ontspannen en te genieten van elkaars gezelschap. Het tv meubel is dé eyecatcher van je interieur. Daarom wil je een tv meubel dat precies voldoet aan je wensen. Op de millimeter nauwkeurig afgewerkt door onze vakspecialisten. Het veelzijdige assortiment van STIJL sluit naadloos aan op al je opbergwensen.

Tv meubel op maat maken in elke afmeting en kleur

Ontwerp jouw eigen moderne tv meubel op maat die perfect bij je smaak en ruimte past. Wij kunnen alles voor jou op maat maken, precies zoals jij dat wil. De configurator laat bij elke aanpassing zien hoe jouw tv kast op maat eruit komt te zien. Dit maakt het ontwerpen leuk, makkelijk en snel. Bij STIJL ben je zowel de opdrachtgever als designer. Bepaal zelf alle details: kleuren, afwerking en vorm tot op de laatste millimeter. Dit is veel meer dan je standaard tv meubel. Dit zijn meubels door jou ontworpen!

  • Geen loze of verloren ruimtes
  • Stel naar wensen samen in de configurator
  • Ruime keuze in materiaalsoorten, kleuren, opstellingen en details
  • Alles precies op de juiste hoogte
STIJL TV meubel wit

Tv meubel staand

Staande tv meubels zijn meubels op poten en zijn praktisch en speels. De poten hebben invloed op de sfeer die je neerzet. Kort of smal. Dik of dun. Rond of vierkant; en alles ertussenin. Hout geeft sfeer en karakter; modellen van glas of hoogglans zorgen voor een mooi contrast. Wat past mooi in jouw zithoek?

Tv meubel zwevend

Een zwevend tv meubel creëert een ruimtelijk effect en accentueert de breedte van de ruimte. Het is niet trendgevoelig en geeft een minimalistische uitstraling. Passend in een modern of klassiek interieur. Zwevende tv meubels stralen rust uit en zijn hygiënisch, omdat er geen stof tussen de pootjes kan ophopen.

Vraag gratis stalen aan

Een plek voor al je apparatuur en spullen

Behalve een prachtig design doet de functionele kant er ook toe. Spullen, bijvoorbeeld spelletjes en apparatuur zoals een spelcomputer, afstandsbediening en televisiebox berg je hierin netjes op achter deurtjes of in een lade. Dit bepaal jij natuurlijk helemaal zelf. Voor optimaal gemak en een strakke afwerking voorzie je je tv meubel van een opening aan de achterzijde. Kabels leidt je netjes naar buiten, buiten het zicht. Een cleane uitstraling zonder rommel.

Maatwerk TV meubels van STIJL

Tv kast op maat dat perfect past in je interieur

Het rijke assortiment van STIJL levert je een tv kast op maat geheel in lijn met de rest van jouw interieur. Geen standaard, maar unieke ontwerpen afgestemd op jouw wensen. Of je nu op zoek bent naar een modern tv meubel, een Scandinavisch tv meubel of een tv meubel met klassieke uitstraling; laat je inspireren door onze collecties en passie voor het vak. In onze eigen fabriek op Nederlandse bodem vertalen wij jouw ontwerp naar een uniek meubel van de hoogste kwaliteit. Afgewerkt tot in de puntjes.

Tv meubel op maat

De mogelijkheden zijn eindeloos

STIJL legt graag de basis voor een uniek meubel met een luxe uitstraling. Binnen de configurator zijn de mogelijkheden haast eindeloos. Jij hebt tenslotte de touwtjes in handen. Ontwerp jouw maatwerk deur en bezoek een STIJL-verkooppunt om jouw bestelling te plaatsen. Je bestelt de tv meubel bij een aangesloten interieurwinkel bij jou in de buurt.

Zoek een dealer bij je in de buurt en ontwerp een bijzonder en uniek exemplaar.

Kies productgroep:

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze producten of services? We hebben een aantal van onze veelgestelde vragen en antwoorden hieronder op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op of stap binnen bij een verkooppunt bij jou in de buurt en laat je adviseren door een van de medewerkers.

Hoe kan ik mijn tv meubel op maat laten maken? 

Via onze configurator is het heel makkelijk om jouw tv meubel op maat te maken. Doorloop alle stappen en vraag een offerte aan. Deze sturen we zo snel mogelijk per mail naar je op. Ga daarna langs bij een verkooppunt bij jou in de buurt. Samen met een medewerker uit de winkel doorloop je nogmaals je ontwerp. Je hebt nog de mogelijkheid om kleine aanpassingen te doen die niet mogelijk zijn in de configurator. Als de bestelling geplaatst is, houd de betreffende winkel jou op de hoogte van de status.

Hoe monteer ik mijn tv meubel? 

Je kunt je tv meubel zelf monteren als je een beetje handig bent, maar besteed je deze klus liever uit aan een professional? Veel van onze verkooppunten bieden een inmeet- en montageservice aan. Zo weet je zeker dat jouw meubel vakkundig gemonteerd wordt. Minder zorgen voor jou. Meer weten over deze mogelijkheden? Neem contact op met het betreffende verkooppunt bij jou in de buurt. 

Hoe hoog moet je tv meubel zijn? 

De ideale hoogte van een tv meubels is afhankelijk van de kijkhoogte en de hoogte van het televisiescherm. We maken onderscheid tussen een staand en zwevend tv meubel. De rekensom is als volgt van een staand tv meubel:

Ideale hoogte tv-meubel = kijkhoogte – (2/3 van hoogte tv-scherm) – voetstuk tv

Voorbeeld:

Is jouw kijkhoogte bijvoorbeeld 1,5 meter, je televisiescherm 80 cm hoog en het voetstuk 15 centimeter hoog? Dan is de ideale hoogte van je staande tv meubel: 150 – (2/3*80) – 15 = ongeveer 82 centimeter.

Wij adviseren de onderkant van een zwevend tv meubel in een bandbreedte tussen de 20 en 30 cm vanaf de grond op te hangen. Bij deze hoogte zal de bovenkant van het meubel dus uitkomen op circa 50-60 cm hoogte. Neem deze hoogte als uitgangspunt om de tv boven het meubel aan de muur te bevestigen of op het meubel te plaatsen.