Inspiratie

Creëer extra lichtinval met metalen deuren en wanden.

Een metalen deur of wand past in ieder huis. Met een metalen deur of wand maak je een ruimte optisch groter. Een metalen deur of wand geeft elk type interieur karakter en een stijlvol aanzien.  Een glazen deur maakt van twee aparte ruimtes één grote ruimte.
Doordat de deur van he plafond tot de vloer loopt, lijkt een ruimte hoger wat zorgt voor een ruimtelijk effect.

Upgrade jouw interieur met een metalen deur of wand. Wanneer je denkt dat een metalen deur enkel in een Modern of Scandinavisch interieur past heb je het mis.
Een metalen deur kan namelijk bij een klassiek of landelijk interieur voor een mooi stijlvol contrast zorgen. Hoe dan ook, een metalen deur of wand is een echte eyecatcher binnen je interieur.

Een zwarte metalen taatsdeur

Je ziet aan de linkerzijde een foto van een zwarte taatsdeur met zijwand. Deze metalen taatsdeur verbindt de hal met de woonkamer. In dit geval is er blank glas gebruikt, dat zorgt voor een mooi ruimtelijk effect met extra licht in zowel de hal als in de woonkamer. Wanneer je een ruimte hebt die je aan het zicht wil onttrekken, kan er gekozen worden voor grijs, mat-of rookglas. Bij matglas wordt natuurlijk licht doorgelaten maar het gevoel van privacy blijft.

 

STIJL dutch furniture maatwerk deuren

Dubbele witte taatsdeuren

De taatsdeur is een zeer bijzonder deurontwerp dat gegarandeerd opvalt in je interieur. Wil je nét dat beetje extra, dan kan je ook kiezen voor dubbele taatsdeuren. Kies een keer niet voor zwart, maar voor opvallend, fris wit of warm brons voor extra effect.

Eén van de vele voordelen om te kiezen voor een op maat gemaakte metalen deur is de mogelijkheid tot personaliseren. Dit geldt ook voor de handgrepen. Bij deze dubbele witte taatsdeuren op de foto is gekozen voor een subtiele beugelgreep. Maar een lange bar-handgreep behoort ook tot de mogelijkheden. Deze is in verschillende maten verkrijgbaar en kan optimaal aansluiten bij het lijnenspel van de deur met de vlakverdeling van het glas.

 

STIJL dutch furniture deur op maat

Elegante bronzen draaideur

Bij deze bronzen draaideur zie je een bar-handgreep die mooi aansluit bij het lijnenspel van de deur, zijlichten en bovenpanelen.

Brons zorgt voor warmte een straalt daarnaast elegantie uit. Toch wordt brons beschouwd als een neutrale kleur en past daarmee in ieder interieur. Metalen deuren komen vaak voor in een stoere industriële woonstijl. Het warme brons geeft de strakke metalen kozijnen een warme gloed. Een strak en modern interieur krijgt door het gebruik van brons sfeer en zachtheid. Binnen een landelijk interieur geeft brons een authentieke uitstraling. En ook binnen de Scandinavische stijl met veel natuurlijke materialen past brons in het plaatje.

 

STIJL dutch furniture deuren op maat

Metalen wand

Een metalen wand is de perfecte oplossing om een ruimte in te delen bijvoorbeeld in een woon- en werkgedeelte. Er zijn verschillende vlakverdelingen mogelijk. Laat je inspireren door STIJL!

 

Ruimtebesparende schuifdeur

Een industriële schuifdeur werkt als een mooie scheiding tussen 2 ruimtes waar je ook af en toe nog doorheen moet lopen. Door de opvallende rails en grote rollers breng je de stoere en robuuste uitstraling van een industriële deur naar een hoger niveau. Bijkomend voordeel: je hoeft geen rekening te houden met de draaicirkel van een deur, de schuifdeur is uitermate geschikt voor kleine ruimtes. Afhankelijk van de ruimte, de grootte van het deurgat en jouw wens, kan gekozen worden voor dubbele of enkele schuifdeur.

 

Hoekopstelling

Een combinatie opstelling met een van onze metalen deuren en een scheidingswand. Diverse combinaties en afmetingen van onze metalen producten zijn mogelijk voor de hoekopstelling. Dit zorgt voor meer ruimte en nog meer mooi lichtinval in je huis.

 

Kast op maat 4